Wat klanten over ons zeggen

Wat klanten over ons zeggen, zegt vaak meer dan wat wij over onszelf kunnen vertellen.

Uit de vele behandelingen die wij reeds succesvol hebben uitgevoerd, hebben we hieronder een paar recente uitspraken op een rij gezet.

Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat horen wij graag hoe je onze behandeling(en) hebt ervaren

Voor- en achternaam
E-mail
Review Titel
Beoordeling
Bekijk inhoud

Betrokken en deskundige therapeute

★★★★★
Voor verschillende behandelingen in de praktijk geweest. Karima is een zeer warme, betrokken en professionele therapeute die een holistische aanpak hanteert. Ze denkt goed met je mee en geeft praktische adviezen die je direct kan toepassen in je dagelijks leven. Inmiddels ook het EMB bloedonderzoek laten doen die heel veel nieuwe inzichten geeft om mee aan de slag te gaan. Ik ben heel blij dat Karima op mijn pad is gekomen. Moge Allah swt jullie bijstaan in hetgeen jullie doen.
- Loubna

Hijama

★★★★★
Ik ben super blij dat ik hier ben geweest, door hijama is mijn maandelijkse cyclus weer normaal. Ik ben behandeld door Karima en zij neemt de tijd en ze heeft altijd adviezen waar ik echt wat aan heb.
- Nour

Zeer tevreden

★★★★★
Ik ben vandaag bij Karima geweest voor een Hijama behandeling. Ik ben zeer tevreden. Daarnaast voelde ik me gehoord en heb ik mooie adviezen ontvangen. Je ziet, voelt en merkt dat ze haar werk met passie doet. Moge Allah swt je werk zegenen.
- Chehrazad

Vriendelijk en professioneel

★★★★★
Een afspraak gemaakt bij Mohammed voor een cupping sessie. Vriendelijk ontvangen en de behandeling was professioneel. Zeker aan te raden voor (fanatieke) sporters.
- Sander

Zeer tevreden

★★★★★
Ik ben vandaag bij Karima geweest voor een hijama behandeling. In het verleden ben ik ook een keer geweest. Ik blijf zeer tevreden! Ze neemt de tijd voor je en probeert je zo goed mogelijk te helpen. Moge Allah swt jou belonen in het wereldse leven en in het hiernamaals! Liefs, Nesrine
- Nesrine

Passie en toewijding

★★★★★
Ik ben sinds 2015 klant bij deze praktijk en ik kan met 100% overtuiging zeggen dat dit de beste Hijama praktijk is die ik ken. Ik ben bij een aantal andere praktijken geweest en ik heb verschillende behandelaars meegemaakt, maar deze praktijk onderscheidt zich door 2 prachtige mensen. Mohamed en Karima werken vanuit hun hart met passie voor hun werk, persoonlijke aandacht voor hun klanten, zorgvuldigheid en hygiëne. Er zijn er maar weinig die met zoveel passie en toewijding hun werk doen. Moge allah jullie belonen voor het harde werk en insha allah sabab zijn voor de genezing van heel veel mensen!
- Youssef Edderouzi

EMB Bloedonderzoek

★★★★★
Heb hier een bloedonderzoek laten doen om te kijken hoe het gesteld is met mijn vitamine en mineralen balans in mijn lichaam. En heb er nog zoveel meer voor terug gekregen dan ik van te voren verwacht had. Super positief over de resultaten en de manier waarop ik het heb ontvangen. En ga er gelijk mee aan de slag.
- Erik Smits

Zeer tevreden!

★★★★★
Ik ben 2 keer bij Karima geweest voor Hijama cupping, wat voelt het goed zeg! Ik ben heel erg blij en tevreden hoe zij haar werk vericht ma sha Allah erg professioneel! Het voelde direct vertrouwd. De rugklachten zijn verminderd. Karima is een echte aanrader!
- Basma

Professioneel te werk

★★★★★
Ik ben een aantal keren bij Karima geweest. Een lieve vrouw die professioneel te werk gaat. Weet waar ze het over heeft en heeft een luisterend oor. Allahoema bariek! Moge Allaah je werk doen zegenen.
- Nadia

Super

★★★★★
Ik ben bij Karima geweest voor Hijama. Heb super goeie uitleg gekregen. Het voelde gelijk vertrouwd en ze wist waar ze het ook echt over had. De behandeling was vrij wel pijnloos. Zeker een aanrader voor iedereen!
- Amal Ali

Top

★★★★★
Ik ben super tevreden. Karima is een hele lieve vrouw en legt goed uit. Ik heb massage en Hijama daar gehad, heerlijkk! Zeker een aanrader
- Mais

Geweldig

★★★★★
Ik ben al vaker bij Karima geweest en zij geeft altijd genoeg tijd. Hierdoor kan ik mij nog beter ontspannen. De behandeling zelf voelt altijd goed en mijn klachten verminderen dan Alhamdulilah. Ik raad dit iedereen aan!
- Ouissam

Aanrader

★★★★★
Therapeut Karima is geweldig. Bij aankomst wordt alles eerst rustig uitgelegd en al je vragen worden beantwoord. Daarna bespreek je jouw klachten samen met de therapeut. De behandeling zelf was nagenoeg pijnloos. Bij elke beweging gaf Karima aan wat ze deed waardoor het mij een vertrouwelijk gevoel gaf. Een zeer fijne, schone en vertrouwde omgeving.
- Boutaina

Hamdoelilah

★★★★★
Hamdoelilah hele goeie behandeling gehad, al paar jaar last van mijn schouderblad en na 1 behandeling al gelijk fors geminderd. Ook deze broeder die de behandeling doet is hartstikke duidelijk en geeft je een vertrouwt gevoel. Zeker een aanrader!
- Oussama Agarrad

Hijama en totale body massage

★★★★★
Heerlijke hijama gehad met een massage, voel mij weer helemaal herboren!!!
- Nabila

Top Hijama Kliniek

★★★★★
Salam ma3leikom Broeders en zusters. Ik ga al 2 jaar naar deze Hijama knliniek en ik raad iedereen aan om hier Hijama te doen. Ik voel me altijd zo goed en fit als ik er ben geweest elhamdulilah. De eigenaresse is super vriendelijke en echt een top vrouw. Een vrouw naar mijn hart! Dus bij deze iedereen dit dit leest maak een afspraak want hun zijn echt een aanrader! Liefs Manar
- Manar Assoussi

Cupping

★★★★★
Ik ben erg tevreden over praktijk Andich. Altijd zijn ze professioneel, reageren ze snel op berichten en voeren ze hun werk secuur uit. Ik heb last van migraine en buikklachten. Sinds ik cupping behandelingen neem is mijn migraine fors afgenomen! Ik raad iedereen aan om behandeld te worden bij deze praktijk. Karima heeft erg veel kennis en ervaring. Echt een topper!
- Yasmin

Migraine hijama

★★★★★
Na tig afspraken bij de neuroloog voor me migraine, en medicatie, ben ik verder gaan zoeken naar natuurlijke geneeswijzen. En zo ben ik terecht gekomen bij mevr. Andich . In het begin had ik me twijfels, maar alhamdoulillah heb ik gevonden wat ik zocht. Ik ben begonnen in november 2018 met hijama (cupping) en moet zeggen ik voel me een ander mens. Weinig tot bijna geen aanvallen meer. Soms heb ik een migraine aanval maar Alhamdoulilah heel mild, dan normaal. Ik raad ngpa Andich aan, omdat ik hele goeie ervaringen heb ondervonden. Je wordt op je gemak gesteld, de klachten die je hebt worden uitgebreid besproken voor de behandeling zelf. En dat is toch wel fijn, dan dat iemand gelijk begint, zonder je klachten te horen en je vooruitgang. Zeer zeker de moeite waard om lang te gaan. Lieve Karima ben je eeuwig dankbaar, en niet alleen voor de hijama, maar ook voor je belangstelling en je oprechtheid...
- Hayat

Hijama

★★★★★
Wat een fijne behandeling weer zoals gewoonlijk. Kan er nu weer tegen aan. Mijn migraine is de afgelopen tijd door hijama vele malen verminderd. De cupping behandeling is echt een aanrader, Karima legt van te voren alles heel goed uit en neemt uitgebreid de tijd voor je. Karima is een top vrouw met een hart van goud. Heel professioneel!!! Karima tot de volgende afspraak!!
- Salima Benahmed

Migraine

★★★★★
Door de cupping ben ik van mijn migraine af. Ik raad het echt iedereen aan! Wat is Karima een lieve vrouw en een professional! Tot gauw weer!
- Femke

Hotstone behandeling

★★★★★
Vorige week een hotstone massage gehad en wat een verademing. Voelde alsof ik een paar uren had gesport, heel fit en losjes. Geen stijve spieren meer. Bedankt lieve Karima en deze week kom ik je weer bezoeken voor een hijama op de sunnah dag.
- Rachida

Professionele hijama behandeling

★★★★★
Wat een lieve vrouw is Karima. Ze doet haar werk op een professionele manier en is heel schoon! De hijama behandeling in combinatie met een Hotstone massage is echt een aanrader! Je komt totaal tot rust en voel me daarna zo licht en fit Alhamdulillah.
- Salima

Voel me weer als herboren

★★★★★
Tijdens de behandeling (hijama) voel ik me zo zen. Het voelt of de vermoeidheid en negatieve punten uit mijn lichaam vloeien. Vooral icm de heerlijke (hotstone) massage. Gisteren weer een behandeling gehad bij de liefste Karima en voel me weer als herboren. Kom snel terug en dan icm met een bloedtest.
- Saïda

Hijama recensie

★★★★★
Vandaag voor het eerst geweest voor dry cupping en wat een proffessionaliteit! Echt aanrader
- Soumia Ghanane Zoundri

Ontspannen de dag begonnen

★★★★★
Ontzettend vriendelijk personeel en hele fijne behandelingen! Ik ben inmiddels al jaren vaste klant en dik tevreden over de service bij Natuurgeneeskundige praktijk Andich. Bovendien is het fijn dat je gratis voor de deur kunt parkeren!
- Ibrahim el Banihiati