Massages

Wij geloven dat ontspannen een belangrijk onderdeel is van een gezonde levensstijl. We bieden verschillende massagebehandelingen aan om geheel tot rust te komen en heerlijk ontspannen weer naar huis te gaan. We bieden verschillende specialistische massages aan, maar houden altijd rekening met jou specifieke wensen.

Hot stone massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd – meestal je rug. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste. Na een legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief. Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Chinese hoofd, nek en schouder therapie

De Chinese hoofd-, nek- en schoudertherapie is een onderdeel van de Tuina-Massage. De Tuina-massage is mede ontstaan door zij die wel die wel de voordelen zagen van het werken op acupunctuurpunten maar het gebruik van acupunctuurnaalden niet konden verdragen.

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage is vanaf 3 maanden van je zwangerschap toegestaan. Zwangerschapsmassage is goed voor bloedcirculatie voor u en voor uw baby, dat op de goede manier wordt gestimuleerd. Versoepel uw vermoeide spieren en ervaar de verlichting van eventuele klachten. Uw lichaam heeft wat te verduren tijdens de zwangerschap. We passen zachte technieken toe die rekening houden met uw veranderende lichaam en eventuele klachten.

Total body massage

Total body massage is een massage die alle belangrijke spieren van het lichaam behandeld om tot een totale ontspanning te komen. Doordat we te veel eisen van onze lichamelijk en geestelijke kwaliteiten, loopt de spier spanning op en begint de zogenaamde verzuring van de spieren. Het verzuren is een normaal proces dat ontstaat doordat de spier weer tot rust komt na een inspanning.